Mina böcker

Angelica Öhrn

FÖRFATTARE

"Vet du hur många hästtjejer som skulle vara överlyckliga ifall de fick ett ridläger i födelsedagspresent?"

 

Jag skakar på huvudet. För hur ska jag kunna veta något sådant? Det enda jag vet är att jag var övertygad om att jag skulle få något annat. En egen häst. Och inte vilken häst som helst, utan Chamir som är min älsklingshäst på ridskolan.

 

Julia älskar hästar. Fritiden tillbringar hon i stallet och på ridskolan där älsklingshästen Chamir finns. Hennes stora dröm är att Chamir ska bli hennes alldeles egna häst. Men så rasar hennes tillvaro när hon får reda på att Chamir ska säljas. Hur ska Julia klara av att inte få träffa sin älsklingshäst mer? Eller kan hon kanske köpa Chamir för egna pengar?

 

Drömmen om Chamir är utgiven på Ordalaget bokförlag. Det är en bok för alla hästtokiga barn som drömmer om en egen häst. Du kan köpa den i din bokhandel eller hos Adlibris eller Bokus.

Teitur vände på huvudet och frustade.

"Hur är det?", verkade han säga.

Inte så bra Teitur”, viskade Anton. ”Inte så bra.”

 

Antons jullov hos pappa i Tyskland blev inte alls som han hade tänkt sig. Pappa var upptagen med sitt jobb och sin nya flickvän hela tiden. När Anton kom hem till Sverige och sin mamma igen kändes allt grått och trist.

Varför köpte pappa Teitur till honom egentligen? Och varför fick inte han flytta med sin pappa till Tyskland?

Men en dag kommer en ny tjej till stallet. Hon heter Kristin och har en häst som hon inte riktigt klarar av. Plötsligt förändras allt.

 

Anton och Teitur är utgiven på Kikkuli förlag

Den finns att köpa på Adlibris och Bokus.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANGELICA ÖHRN FÖRFATTARE

Kontakt: angelica(at)angelicaohrn.se

© Copyright. All Rights Reserved.